Landing image
Novosti / Saopštenja

23.9.2021.

Agromax i Maxima zlatni u Novom Sadu

Agromax i Maxima zlatni u Novom Sadu

Proizvodi Agromax C SAE 10W-30 i Maxima E9 SAE 10W-40 Rafinerije ulja Modriča, dobili su najviša priznanja na ocjeni kvaliteta na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Proizvodi su osvojili 2 velike zlatne medalje, titulu šampiona u kategoriji za motorna ulja i maziva za proizvod Agromax C SAE 10W-30, kao i Povelju Novosadskog sajma za vrhunski kvalitet motornih ulja.

Priznanja za najbolje preuzeo je Branko Despotović, rukovodilac sektora razvoja, ispitivanja i kvaliteta proizvoda Rafinerija ulja Modriča koji je sa zadovoljstvom istakao da „nagrade od renomirane institucije kakva je Novosadski sajam predstavljaju potvrdu kvaliteta proizvoda i povjerenje kupaca“.

Kvalitetom protiv konkurencije to je sintagma kojom se kreće poslovna politika Rafinerije ulja Modriča koja će ove godine ispuniti svoj plan proizvodnje od 15.000 tona gotovih proizvoda. „A tamo gdje je tražen kvalitet tamo su i proizvodi Rafinerije ulja Modriča“, ističe Despotović te kaže da su „proizvodi zastupljeni na tržištima Evropske Unije, Rusije, Bliskog Istoka, na Afričkom kontinentu i Vijetnamu gdje se prodaju ulja za brodske motore“.

Dodjela priznanja je organizovana u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera.