Landing image
Veleprodaja ulja i maziva

Rafinerija ulja Modriča a.d. nudi više od 250 proizvoda koje se mogu svrstati u sljedeće grupe: Maziva i tečnosti za vozila i mehanizaciju, maziva i tečnosti za industrijska postrojenja, ulja i tečnosti za obradu metala, mazive masti i Bio-program.

Rafinerija ulja Modriča a.d. je snažna i uspješna kompanija koja, kroz unapređenje poslovanja i kvaliteta svojih proizvoda i usluga, stremi ka stvaranju veće vrijednosti.

Kao vodeći proizvođač ulja i maziva na tržištu BiH već od 1954. godine, stalnim unapređivanjem svojih poslovnih procesa, pratimo sve zahtjeve proizvođača motornih vozila i drugih mašina i opreme, te važeće evropske standarde u oblasti naftne industrije.

Svojim dugogodišnjim ugledom i prepoznatljivim imidžom nastojimo zadržati trenutne pozicije na tržištima zemalja regiona sa intencijom značajnijeg povećanja tržišnog učešća. Kao aktivni sudionik u kreiranju privrednog razvoja zemlje, razumijemo i zadovoljavamo potrebe i očekivanja naših kupaca i korisnika, kao i dioničara kompanije.

Obezbeđen je povratak motornih ulja na tržište Evropske Unije tako da se ovi naši proizvodi isporučuju na tržišta Njemačke, Austrije, Italije, Poljske, Turske, Bugarske, Rumunije, Slovačke, Rusije i u zemlje regiona.

Naša motorna ulja zadovoljavaju visoke kriterijume proizvođača motornih vozila i drugih mašina, između koji su: Daimler, Opel, Vokswagen, Volvo, FIAT, BMW, Zastava, MAN, Scania, John Deere i drugi.

Za više informacija o našim proizvodima posjetite našu internet stranicu Rafinerije ulja Modriča.