Landing image
Karijera

Optima Grupa je kvalitetnim derivatima postigla međunarodni uspjeh

Naš zadatak je klijentima ponuditi visoko kvalitetne naftne derivate po povoljnim cijenama. To nam je osiguralo mjesto jedne od najveće bh. kompanije koja se bavi proizvodnjom i prodajom naftnih derivata, što uspješno pokazujemo plasiranjem istih u više evropskih zemalja a i šire.

 

Optima Grupa je pravedan poslodavac

Svojim zaposlenima isplaćujemo redovnu platu, a premije dobijaju svi radnici koji svojim profesionalnim pristupom radu učestvuju u uspješnom poslovanju kompanije. Međusobno poštovanje zaposlenih, timski rad i pravednost naša su svakodnevica. Naši zaposleni čine temelj našeg uspjeha.

 

Optima Grupa je pod rukovodstvom Zarubežneft-a i Neftegazinkor-a

Kompanija mora služiti ljudima. Ovo je misao vodilja vlasnika koja se provlači kroz sve sektore kompanije. Naši vlasnici polažu veliki značaj na dugoročan uspjeh kompanije, što garantuje ekonomsku stabilnost i sigurna radna mjesta. Rast kopmanije finansira se u potpunosti iz vlastitih sredstava.

 

Ponuda radnih mjesta

Optima Grupa zapošljava visoko obrazovane i motivisane ljude koji žele da kroz dugogodišnji rad izgrade karijeru u našoj kompaniji. Ukoliko želite poslati Vašu biografiju pišite na info@optimagrupa.net