Landing image
Novosti / Saopštenja

3.9.2021.

Rafinerija nafte Brod tradicionalni učesnik Sajma privrede u Brodu

Rafinerija nafte Brod tradicionalni učesnik Sajma privrede u Brodu

Rafinerija nafte Brod tradicionalni je učesnik na Sajmu privrede, poljoprivrede i turizma  "Brod 2021", koji se održava osmu godinu za redom. Sajam u Brodu predstavlja važan privredni i društveni događaj kako za opštinu, tako i za regiju. Svojim prisustvom, najveći privredni subjekt u Brodu želi da promoviše pozitivan privredni ambijent i potakne i druge da učestvuju na ovom i sličnim događajima od značaja za privredni život opštine, Republike Srpske i BiH.

Tokom ceremonije svečanog otvaranja sajma ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević je izrazio očekivanje da će sajam i dalje da se razvija i okuplja privrednike ne samo iz Republike Srpske nego i iz cijelog regiona. Načelnik opštine Brod Zoran Vidić rekao je da je cilj sajma da se pokažu bogatstva koje Republika Srpska i opština Brod imaju, te da se uspostave novi kontakti.

Sajam je već prvog dana okupio veliki broj privrednika i posjetilaca.

Sajam privrede, poljoprivrede i turizma koji organizuju opština Brod i Turistička organizacija ove lokalne zajednice, završava se u subotu 4. septembra.