Landing image
Novosti / Saopštenja

17.9.2018.

Održane 17. radničke sportske igre NESTRO Grupacije

Održane 17. radničke sportske igre NESTRO Grupacije

U Tesliću su održane 17-te radničke sportske igre NESTRO Grupacije. I ove godine ekipama „Rafinerija nafte Brod“ a.d. Brod, „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča, „NESTRO PETROL“ a.d. Banja Luka  i „OPTIMA Grupa“ d.o.o. Banja Luka, u sportskom takmičenju pridružila se i ekipa kompanije „Zarubežnjeft“ a.d. iz Rusije.

17-te radničke igre okupile su 348 sportista, a za organizaciju trodnevnih sportskih igara trebalo je mnogo ozbiljne pripreme i uloženog truda. Kompanija je svim učesnicima kao i svake godine obezbjedila sportsku opremu, smještaj i hranu.

Sportske discipline u kojima su ekipe i muške i ženske odmjeravale sportske vještine bile su odbojka, košarka, kuglanje, fudbal, potezanje konopca, stoni tenis, šah, kuglanje, bilijar, pikado i druge sportske aktivnosti.

„Rukovodstvo NESTRO Grupacije godinama ulaže u jačanje zdravih životnih navika naših saradnika, svjesni da bavljenje sportom daje snažan pozitivan doprinos prvenstveno korporativnoj kulturi, pa zatim i jačanju timskog duha. Ovakve sportsko-zabavne aktivnosti jačaju svakog pojedinca, izgrađuju timove, potiču zdravu konkurenciju i to na sportskim terenima, što se kasnije odražava i na komunikaciju i uspjehe na radnim mjestima“, rekao je Andrej Getinger direktor OPTIMA Grupe.

Sportske aktivnosti iskreno su opredjeljenje kako unutar Grupacije koja omogućava svojim radnicima rekreaciju tokom cijele godine, tako i prema društvenoj zajednici, gdje  kroz projekat “Stvaramo zdrave navike” NESTRO pruža podršku razvoju sporta kako profesionalnog tako i amaterskog.

NESTRO, stvara zdrave navike i nastavlja tradiciju!