Landing image
Novosti / Saopštenja

1.9.2021.

Đacima, sretno!

Đacima, sretno!

„OPTIMA Grupa“ pridružila se još jednoj društveno-odgovornoj aktivnosti  koju provodi Auto-moto Savez Republike Srpske. Ovog puta u pitanju je akcija „Vozači, škola je za nas, oprez je za vas!“ koja je počela danas u osnovnoj školi „Mladen Stojanović“ u Laktašima. 

Кampanja se provodi na području cijele Republike Srpske, u periodu od 1. do 30. septembra s ciljem povećanje nivoa bezbjednosti djece u saobraćaju, povećanjem pažnje vozača početkom školske godine u zonama škola, kao i obrazovanjem učenika, roditelja i nastavnika o pravilnom ponašanju djece u saobraćaju i razvoju svijesti kod svih učesnika u saobraćaju o bezbjednosti djece u saobraćaju.

„OPTIMA Grupa“ je za đake, u školama koje su obuhvaćene ovom akcijom, za poklon pripremila novi proizvod „Dezinsept Pure“, dezinfekciono sredstvo namjenjeno za dezinfekciju ruku i opštu upotrebu, u praktičnom pakovanju od 100 ml.

Tradicionalno, „Rafinerija nafte Brod” a.d. obezbjedila je za početak i ove školske godine, školske torbe za đake lokalne zajednice u Brodu. Školske torbe za 77 prvačića uručio je generalni direktor „Rafinerije nafte Brod” Anatolij Karaljus, koji je prisustvovao svečanom prijemu za školarce organizovanom u OŠ „Sveti Sava“ u Brodu.

Đacima želimo da steknu puno znanja i drugara i da kraj školske godine dočekaju u školskom ambijentu.