Landing image
Novosti / Saopštenja

8.11.2023.

OPTIMA Grupa donirala sadnice Gradu Banja Luka

OPTIMA Grupa donirala sadnice Gradu Banja Luka

Povodom obilježavanja 15 godina postojanja, OPTIMA Grupa je u subotu 4.11.2023. godine Gradu Banja Luka donirala sadnice platana i piramidalnog graba. Sadnju stabala je predvodio direktor OPTIMA Grupe, Andrei Skladčikov, a u akciji je učestvovao veći broj radnika, uključujući i njih 10 koji su u kompaniji zaposleni od njenog samog osnivanja.

Stabla su zasađena u dva drvoreda, ukupne dužine oko 600 metara, na potezu od benzinske stanice Nestro Borik, do Banjalučke arene, i ostaće kao trajno obilježje kojim će se oplemeniti gradska sredina.  

Gradonačelnik Draško Stanivuković je izrazio svoju zahvalnost što pored zapošljavanja velikog broja ljudi u Banjoj Luci i Republici Srpskoj, OPTIMA Grupa brine i o samom gradu i daje svoj doprinos da on bude ljepši i zeleniji.

Andrej Skladčikov, direktor OPTIMA Grupe, je istakao da je ponosan što živi i radi u ovako lijepom gradu kao što je Banjaluka.

“Nadamo se da će ovaj poklon učiniti grad još prijatnijim i udobnijim mjestom za život njegovih stanovnika”, zaključio je on.