Proizvodi

Više od 115 godina Rafinerija nafte Brod snabdijeva energentima stanovništvo i privredne subjekte Bosne i Hercegovine i zemlje u regionu. Kvalitetnim proizvodima nastojimo osvojiti i zadržati povjerenje naših kupaca i klijenata. Kroz maloprodajnu mrežu od 95 benzinskih stanica kao i dobro organizovanu veleprodaju, nudimo različite vrste motornih goriva koje proizvodimo po evropskim standardima.

Na našim benzinskim stanicama možete naći EURO 5 goriva koja poboljšavaju vozne karakteristike vašeg automobila i čuvaju životnu sredinu. Odlučite li se za naša motorna ulja koja se proizvode više od 65 godina u Rafineriji ulja Modriča, znajte da su ona rezultat dogogodišnjeg iskustva naših stručnjaka i saradnje sa velikim svjetskim proizvođačima automobila.

Uz benzinska i dizel goriva, različite vrste ulja i maziva, TNG i lož ulja, Nestro proizvodni program uključuje i niz proizvoda za naše kupce u industriji. Detaljne tehničke podatke o pojedinim proizvodima takođe možete pronaći na našoj stranici. Na jednom mjestu pronađite informacije o našem proizvodnom programu kao i uslugama koje vam nudimo.