Donacije i sponzorstva

Za kratko vrijeme svog poslovanja OPTIMA Grupa je svojim donacijama pomogla održavanju mnogih sportskih, kulturnih, humanitarnih i drugih akcija u Bosni i Hercegovini. Bez obzira na mnogobrojna investiranja u članice naše Grupacije, OPTIMA Grupa nastoji da u skladu sa svojim mogućnostima podrži kulturu, mladost i sport-što doprinosi unapređenju cjelokupnog društva i stvaranju ne samo partnerskih, nego o prijateljskih odnosa.

 

Prepoznatljiv logotip naše Kompanije krasio je mnogobrojne dresove, pomagao je djeci bez roditeljskog staranja, pomagao obrazovanju, podržavao kulturne događaje i muzičke manifestacije za najmlađe.

Razvoj OPTIMA Grupe istovremeno podrazumijeva i stvaranje uslova za razvoj drugih privrednih subjekata, pojedinaca i društva u cjelini i upravo zbog toga ne zanemarujemo društvenu dimenziju poslovanja, te u tom smislu podržavamo i pomažemo mnoge akcije, koji su važni aspekti svakodnevnog života naših potrošača.

 

Značaj i opšta pozicija OPTIMA Grupe na području BiH, a i šire, uslovljava da ona neminovno bude u skladu sa potrebama društva i da zadovoljava opšte interese društvene zajednice.

 

Gradimo budućnost zajedno!