Održane 16. radničke sportske igre NESTRO Grupacije


IMG_2741

 

U Tesliću su održane 16-te radničke sportske igre NESTRO grupacije. Ove godine ekipama „Rafinerija nafte Brod“ a.d. Brod, „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča, „NESTRO PETROL“ a.d. Banja Luka i „OPTIMA Grupa“ d.o.o. u sportskom takmičenju pridružila se i ekipa iz matične kompanije „Zarubežnjeft“ a.d. iz Rusije.

Sportske ekipe, muške i ženske, odmjerile su svoju snagu i vještinu u odbojci, košarci, fudbalu, potezanju konopca, stonom tenisu, šahu, kuglanju, bilijaru, pikadu i drugim sportskim aktivnostima.

Titulu, sportskog lidera NESTRO grupacije, u ukupnom plasmanu, osvojila je ekipa „Rafinerija nafte Brod“ a.d. Brod.

IMG_2799

 

„Ova godina za nas je posebna jer ove godine Zarubežnjeft slavi 50 godina rada i postojanja, tokom kojih je prešao ozbiljan put, postigavši velike rezultate. Na tom putu uspjeha nalazi se i ponovno pokretanje proizvodnje i početak rada naftne industrije Republike Srpske“, rekao je Andrej Getinger zamjenik generalnog direktora „Zarubežnjeft“ a.d. za preradu i plasman, direktor „OPTIMA Grupe“ d.o.o. Banja Luka.

Andrej Getinger, koji je otvorio 16-te NESTRO sportske igre, je istakao da su one postale neodvojivi dio NESTRO grupacije. „Sportske aktivnosti oplemenjuju odnose unutar kompanija, pozitivno utiču na timski rad i predanost cilju“, dodao je direktor OPTIMA Grupe i zamjenik generalnog direktora „Zarubežnjeft“ a.d.

IMG_2457

 

Tokom cijele godine kompanija obezbjeđuje radnicima sportske treninge, a njih 360 ove godine takimičilo se u Tesliću. Kao i svake godine za sve takmičare obezbjeđena je sportska oprema i smještaj. NESTRO, stvara zdrave navike i nastavlja tradiciju!

IMG_2360IMG_2434Uprava za marketing „OPTIMA Grupa“ d.o.o.