NESTRO podrška MD KLINCIMA


DSC_6928

NESTRO Grupacija će i narednu godinu biti generalni sponzor sportskog kluba „MD KLINCI“ iz Modriče. Sponzorski ugovor predsjedniku kluba Goranu Tadiću uručio je generalni direktor „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča Jevgenij Kočnev na jučerašnjoj završnoj manifestaciji MD KLINACA. „Mi smo kompanija koja podržava sport i sportski duh kako u samoj Grupaciji tako i u društvu. Stoga nismo mogli da ne podržimo ideju popularizacije sporta i razvoja djece predškolskog i školskog uzrasta sa ciljem kvalitetno provedenog slobodnog vremena i stvaranja zdravih navika“, kazao je Kočnev. „Mi smo već petu godinu za redom partner djece u sticanju sportskih vještina i promovisanju zdravih navika, tako ostaje i narednih godinu dana, tokom kojih ćemo se veseliti kako ovim organizovanim događajima do svakodnevnih treninga,“ rekao je generalni direktor Rafinerije ulja Modriče i dodao da ulaganje u zdravo društvo počinje ulaganjem u djecu.

19179575_10211816504961783_574635619_o

„Zahvaljujemo se našim sponzorima koji nas podržavaju u aktivnostima koje provodimo u cilju obezbjeđivanja fizičkog i intelektualno bogatog odrastanja djece“, rekao je Goran Tadić predsjednik kluba „MD KLINCI“. O postignutim rezultatima najviše govori današnja prezentacija gimnastike, atletike, vježbe koordinacije i spretnosti, dodao je Tadić.

„NESTRO Grupacija u okviru sveobuhvatnog projekta „Stvaramo zdrave navike“ planski od početka godine podržava razvoj sporta u lokalnim zajednicama i društva u cjelini. A ono čime se posebno ponosimo jeste činjenica da smo sponzori svim kategorijama sportista od profesionalnih do ovih najmlađih“, istakao je Aleksandar Ivanković, načelnik Uprave za marketing „OPTIMA Grupa“ d.o.o. Banja Luka.

Završna manifestacija održana je zajedničkim snagama Kluba, generalnog sponzora NESTRO Grupacije i opštine Modriča.