KREIRALI SMO POSEBNE POPUSTE ZA POSJETIOCE NESTRO ŠTANDA NA AGRO DOGAĐAJU REGIONA


NS

Članice NESTRO Grupacije („OPTIMA Grupa“ d.o.o. Banja Luka i „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča) učestvuju na 84. po redu, Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Proizvodi Rafinerije ulja Modriča, maziva i ulja za poljoprivrednu mehanizaciju tradicionalno su  pouzdan partner u poslu svakog poljoprivrednika. Na štandu NESTRO Grupacije stručna lica daju savjete i preporuke za izbor odgovarajućih ulja i maziva za poljoprivrednu mehanizaciju  pri čemu odobravaju sajamski popust od 20% na maloprodajne cijene za odabrane artikle.

Promocija ulja i maziva za poljoprivrednu mehanizaciju proizvedenih u Rafineriji ulja Modriča odvija se na jednom od najznačajnijih sajmova u Evropi sa najvećom i najdužom sajamskom tradicijom. Sajam nosi epitet agrobiznis događaj regiona, na kojem ove godine učestvuju kompanije iz 60 zemalja, predstavljajući najnovija dostignuća u poljoprivredi, poljoprivrednoj mehanizaciji, opremi za prehrambenu industriju, proizvodnji hrane i pića.

Bosna i Hercegovina zemlja je partner Novosadskog poljoprivrednog sajma koji traje do 19. maja. U organizaciji Spoljnotrgovinske Komore na sajmu se predstavlja 28 kompanija iz BiH.

Svečanom otvaranju sajma prisustvovali su visoki zvaničnici dviju zemalja, ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Uprava za marketing OPTIMA Grupa