Donacija računara OŠ „Sutjeska“, Modriča


07

Stvaramo zdrave navike

„Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča još jednom je prepoznala potrebe lokalne zajednice i na njih odgovorno reagovala.

Predstavnici Savjeta mladih specijalista „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča koje je predvodio mentor Bojan Milešić donirali su pet računara Osnovnoj školi „Sutjeska“ u Modriči. Ova škola u svom sastavu ima centralnu i osam područnih škola. Učenici od šestog do devetog razreda u okiru redovne nastave pohađaju časove informatike. S obzirom da škola nije raspolagala sa dovoljnim brojem računara NESTRO Grupacija uključila se u rješavanje problema.

02Donirani računari biće upotrebljeni za uređivanje informatičkog kabineta u područnoj školi Skugrić, opština Modriča. Mladi secijalisti, nesebično su ponudili svoju pomoć, fizičku i intelektualnu u opremanju informatičkog kabineta u Skugriću. Doniranu opremu preuzela je direktorica OŠ „Sutjeska“ Zorica Vasiljević koja je istakla svoju zahvalnost u ime škole, ali i učenika koji će stečeno teorijsko znanje informatike primjenjivati tokom praktične nastave.04

„Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča i NESTRO Grupacija nastavljaju provoditi aktivnosti podrške u okviru svog projekta „Stvaramo zdrave navike“, a u cilju pravilnog i zdravog razvoja djece i omladine na svim društvenim poljima: sportu, obrazovanju, dodatnoj edukaciji, ekologiji, ali i u drugim ne manje bitnim događajima koji su bitan dio dječjeg odrastanja (priredbe, dječiji paketići i slično).

Uprava za marketing „OPTIMA Grupa“