Bolji prinos uz NESTRO dizel


Nagradna igra za registrovane poljoprivredne proizvođače

Počela je NESTRO nagradna igra namjenjena svim registrovanim poljoprivrednim proizvođačima u Republici Srpskoj. Nagradna igra „Bolji prinos uz NESTRO dizel“ osmišljena je u okviru sveobuhvatnih NESTRO aktivnosti podrške poljoprivrednicima u Srpskoj. Pravo da učestvuju u nagradnoj igri stiču registrovani poljoprivredni proizvođači kupovinom regresiranog goriva na NESTRO benzinskim stanicama. Kupovinom regresiranog goriva u bilo kojem iznosu ostvaruju mogućnost osvajanja neke od sedmičnih nagrada, a u iznosu preko 50KM pravo na kupon za učešće u finalnom izvlačenju (za 100KM 2 kupona, 150KM 3 kupona itd.).

NISedmične nagrade: 16 x poklon vaučer* 250 KM i 16 x kartica za gorivo 100 KM

Glavne nagrade: 1 х vaučer* u iznosu od 15.000 KM, 2 x poklon vaučera* u iznosu od 500 KM i 3 x kartica za gorivo 100 KM Nagradna igra, „Bolji prinos uz NESTRO dizel“ traje od 20.04. do 18.6.2017.godine.

Na svim maloprodajnim objektima NESTRO PETROL-a regresirano gorivo može se kupiti za 0,70KM jeftinije po litri goriva u odnosu na maloprodajnu cijenu. Uz Vladinu odluku da subvencioniše 0,60KM po litru goriva, NESTRO daje dodatni popust od 0.10KM po litri goriva.

Podsjećamo, i na benefite Agrarne kartice NESTRO PETROL-a, namjenjene poljoprivrednicima koji tokom cijele godine imaju popust za gorivo u iznosu od 0.05KM (ne odnosi se na period u kojem koriste subvencije Vlade i dodatni popust NESTRO PETROL-a). Uz to imaju pravo i na dodatne popuste ukoliko kupuju na NESTRO benzinskim stanicama uz Agraranu karticu:

- 7% popusta na proizvode Rafinerije ulja Modriče namjenje za poljoprivrednu mehanizaciju;

- 5% popusta na ostale proizvode Rafinerije ulja Modriče

- 5% popusta na ostali dodatni asortiman (osim dopuna, cigareta i duvanskih proizvoda).

 

* vaučeri se odnose na kupovinu u tržnim centrima Agromehanika i Verno.

 

Uprava za marketing „OPTIMA Grupa“