“OPTIMA Grupa” d.o.o. Banja Luka na Sajmu automobila u Beogradu


1

„OPTIMA Grupa“ d.o.o. Banja Luka i ove godine učestvuje na 53. međunarodnom Sajmu automobila u Beogradu. Na ovoj prestižnoj manifestaciji kompanija promoviše motorna ulja i maziva proizvedena u „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. Modriča.

Premijum segment sintetičkih motornih ulja, proizvodi su na koje kompanija stavlja poseban akcenat na Sajmu automobila u Beogradu. Specifikacije ovih proizvoda zadovoljavaju i najistančanije zahtjeve benzinskih i dizel motora, kao i zahtjeve o emisiji izduvnih gasova EURO 5 i EURO 6. „O kvalitetu maziva proizvedenih u Rafineriji ulja Modriče najbolje govore potvrde vodećih svjetskih proizvođača automobila: Volvo, VW, MAN, Renault, Caterpillar, BMW i drugih“, rekao je u razgovoru sa novinarima Ivan Ivanovič Kurjavi, načelnik Uprave za prodaju ulja „OPTIMA Grupa“ d.o.o Banja Luka. Komentarišući sada već tradicionalno učešće na Sajmu automobila u Beogradu Kurjavi je dodao: „Brendovi OPTIMA i MAXIMA prepoznatljivi su i cijenjeni proizvodi na srbijanskom tržištu, zato ne propuštamo priliku da se predstavimo na sajmu koji je izvanredna prilika da se sretnemo sa našim distributerima i kupcima, ali i da svoje proizvode predstavimo svim ljubiteljima automobilske industrije“.

2

Izlagačima je za ovu sajamsku priliku na raspolaganju čak 10 sajamskih hala sa više od 41.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, na kojem je izloženo 34 automobilska brenda iz 30-tak zemalja.

 53. međunarodni Sajam automobila traje do 2. aprila 2017. godine.